Featured

Fika och mys på Avanti Patisserie i Kyrenia

En dos kafékultur toppad med en söt känsla av Alice i underlandet finns att hitta på Avantia Patisserie & Brasserie i hjärtat av Kyrenia. Inredningen går i sockersött rosa med fantasifulla möbler och färgglada tygmönster som dekorerar sofforna. Hit kommer man för lunch, middag, en mysig fika eller varför inte lite småprat över ett gals vin. Avanti har ett stort utbud av kakor och bakelser, som man kan njuta av tillsammans med en kopp te eller varför inte en kaffe latte. I den kreativt utformade menyn hittar man massa goda rätter att välja på. Omelette, pannkakor, quesadillas, club sandwich, minihamburgare och flera sorters pasta.

På Avanti kan vegetarianen också hitta många alternativ, t.ex. finns quinoasallad med fårost, sallad med rödbetor och halloumi, vegetarisk bönhamburgare och spenatcrepes. Ett tips är att beställa in en ostbricka att dela på tillsammans med en flaska vin.

Prova Avantis bubbelté, milkshakes eller varför inte Irish coffee nu när kvällarna börjar bli lite svalare? Man kan också hitta den perfekta födelsedagstårtan. Personalen består av ett ungt och vänligt team som ser till att ni får en sagolik upplevelse!

För mer information och kontaktuppgifter till Avanti Patisserie besök New Cyprus Guide.