Artiklar

Sah Marketplace är Kyrenias nya destination för matshopping

– Det ska var en upplevelse att handla! säger Ali Sah, ägare till det nya matvaruhuset Sah Marketplace som slagit upp portarna i Catalköy. Den officiella öppningen av butiken är några veckor bort, men redan nu har ryktet spridit sig om denna friska fläkt i Kyrenias dagligvaruhandel, och stora mängder shoppingsugna kunderna har redan hittat hit. Sah Marketplace är ett matvaruhus med europeiska vibbar, och det nya fräscha konceptet med stora rymliga ytor, salladsbar, en generös delikatessdisk, kiosk och restaurang ser ut att gå hem hos invånarna.

Ali Sah berättar att Sah Marketplace kan erbjuda nya spännande produkter till konkurrenskraftiga priser, och dessutom till en väldigt god service.

Den stora vin- och ostavdelningen, men importerade delikatesser, hör till en av höjdpunkterna. Liksom salladsbaren, ett perfekt lunchalternativ för den som tröttnat på nudlar och snabbmat. Att kunna ta en paus i veckans matvarushopping med en rykande god kaffe gjord av varuhusets egen barista är inte heller fel.

Så om du inte redan varit där, åk och besök Kyrenias nya destination för matshopping!

Hitta till Sah Marketplace – se New Cyprus Guide.