Artiklar

Estetiska behandlingar i världsklass hos Nis Tip Merkezi

Nis Tip Merkezi har norra Cyperns bredaste utbud av plastikkirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar. Man har funnits på ön sedan 2009, och behandlar årligen tusentals patienter i sina moderna och tekniskt välutrustade lokaler i Nicosia och Kyrenia. Oavsett av vilken anledning du besöker kliniken garanterar Nis Tip Merkezi ett professionellt mottagande och behandlingar i världsklass!

”Hårimplantat, speciellt bland män, har blivit allt vanligare de senaste åren”, berättar plastikkirurg Ibrahim Meyzin när vi träffar honom på sitt kontor inne på Nis Tip Merkezi i Nicosia. ”Det behövs oftast endast ett ingrepp, ibland två, om det inte är för stort område som saknar hår. Hos oss har man en garanti, i fall det första ingreppet inte fungerar får man det andra ingreppet gratis. Skulle behandlingen inte ge något resultat så kan man också få sina pengar tillbaka.”

Patienter känner sig trygga med klinikens ”pengar-tillbaka-garanti” samt det vänliga bemötandet, och väljer därför gärna Nis Tip Merkezi för hårimplantatsbehandlingar. Att priser på behandlingar dessutom är mycket lägre än resten av Europa gör också att många väljer att resa till norra Cypern.

”Vi har många patienter som kommer hit från södra Cypern, Turkiet och Ryssland. Det senaste året har vi också sett en ökning i patienter från England och norra Europa”, berättar Nis Tip Merkezis ägare, Koray Yucel, som nyss kommit in genom dörren och gjort oss sällskap på kontoret. Han förklarar hur det går till när man tar emot patienter från utlandet:

”Det börjar med att patienten kontaktar oss via telefon eller epost. Man får sedan prata med en läkare över telefon och förklara vad man vill göra för ingrepp. Läkaren ber patienten skicka ett svar på blodtest till kliniken på Cypern, så att man kan bedöma om patienten är vid god hälsa så att ingreppen kan genomföras. Om allt ser bra ut så kan man boka in ett operationsdatum. Detta görs direkt genom Nis Tip Merkezi, och vi kan även hjälpa till att boka flygbiljetter och boende på norra Cypern. Vi har en VIP-service med upphämtning på flygplatsen av en bil som bekvämt tar patienten till ett hotell. Vi har nära samarbete med flera hotell i olika prisklasser och kan erbjuda förmånliga priser till våra patienter. Som patient bör man räkna med åtminstone tio dagars vistelse på Cypern efter ingreppet.”

Plastikkirurg Ibrahim Meyzin inflikar att för de flesta ingreppen går det bra att röra på sig som vanligt redan dagen efter. Så vill man kombinera sin operationsresa med sol, bad eller golf så går det utmärkt. Många patienter passar även på att prova lyckan på något av landets många kasinohotell medan man är här.

– Så varför tror ni att allt fler reser till norra Cypern för att genomföra estetiska ingrepp?

”Framför allt så är det de billiga priserna, de korta väntetiderna och den höga kvalitén på vården som lockar. Jämför man med Europa har vi mycket lägre priser på estetiska ingrepp. Turkiet har också låga priser, men där omfattas man av ett större regelverk, på norra Cypern kan man genomföra de flesta sortens plastikoperationer, säger Koray. ”Att man dessutom kan kombinera ingreppen med semester på Medelhavets solsäkraste ö är också något som gör att allt fler väljer att resa hit!”

– Vad kan man då göra för estetiska ingrepp och behandlingar på Nis Tip Merkezi?

”Vi utför det mesta inom estetisk kirurgi, bland annat bröstimplantat, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, lårplastik, försnävningsplastik, fettsugning, rekonstruktiv kirurgi, läppförstoring, stussförstoring och näsplastik. Man kan även komma hit för botox och fillers, samt PRP, en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring, en behandling som sägs ge en ungdomligare och slätare hy.”

Ibrahim Meyzin är en av åtta plastikkirurger på Nis Tip Merkezi. Han är utbildad i Istanbul inom plastikkirurgi, mikrokirurgi, handkirurgi och oral- och käkkirurgi. Han är den enda kirurg på Cypern som utför mikrokirurgi.

Nis Tip Merkezi är från början ett familjeföretag som för 20 år sedan startades i Turkiet, där man fortfarande har kliniker. Man är experter inom plastikkirurgi men kan på kliniken i Nicosia även erbjuda annan vård, i huset finns till exempel ögonläkare, blodlabratorium och röntgen.

Konsultation för estetiska ingrepp är gratis och väntetiderna för en operation är aldrig längre än tre dagar. Koray hälsar alla varmt välkomna till Nis Tip Merkezi och har man några frågor kan man ringa telefon +90 (392) 223 7071 eller besöka hemsidan: www.kibrisestetik.com med utförlig information på engelska.